Broodjes op kantoor

Welkom bij Toelsie’s, jouw partner in culinaire verwennerij! Ontdek onze uitgebreide lunch cateringdiensten in Den Haag en maak van elke middag een smaakvolle ervaring. Of je nu een zakelijke bijeenkomst, een speciaal evenement of gewoon een gezellige lunch met vrienden organiseert, wij hebben de perfecte culinaire oplossingen voor jou.

Gevarieerde Menuopties
Bij Toelsie’s begrijpen we dat variatie essentieel is voor een geslaagde lunch. Daarom bieden we een uitgebreid menu met diverse opties, van lichte salades tot hartige broodjes en warme gerechten. Onze chef-koks gebruiken alleen de beste ingrediënten om smaakvolle creaties te bereiden die zowel verrukkelijk als voedzaam zijn.
Aandacht voor Dieetwensen
Heb je specifieke dieetwensen of allergieën? Geen zorgen. Ons team is toegewijd aan het accommoderen van diverse voedingsbehoeften. Of je nu vegetarische, veganistische, glutenvrije of andere dieetvoorkeuren hebt, wij zorgen ervoor dat iedereen aan tafel kan genieten.
Stijlvolle Presentatie
Bij Toelsie’s geloven we dat het oog ook wat wil. Onze gerechten worden met zorg gepresenteerd, zodat niet alleen de smaakpapillen worden verwend, maar ook het oog wordt gestreeld. We streven naar een combinatie van heerlijke smaken en esthetische presentatie om jouw lunchmoment extra bijzonder te maken.

person holding white ceramic bowl with food

Waarom Toelsie's?

Ervaring en Professionaliteit

Met jarenlange ervaring in de cateringbranche hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare naam in Den Haag. Ons team van professionele chefs en bedienend personeel staat klaar om jouw lunchevenement tot in de puntjes te verzorgen.

Flexibiliteit en Maatwerk

Bij Toelsie’s begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we flexibele cateringopties en passen we ons aan jouw specifieke wensen aan. Of je nu een informele bedrijfslunch of een chique receptie organiseert, wij hebben de expertise om het onvergetelijk te maken.

Betrouwbare Levering

Wij nemen de stress uit jouw handen door tijdige en betrouwbare levering te garanderen. Ons team zorgt ervoor dat jouw lunch op de afgesproken tijd en op de gewenste locatie wordt bezorgd, zodat je je kunt concentreren op het genieten van het moment.

× Start een chat!