Broodjes bestellen Den Haag

Bij Toelsie’s Catering begrijpen we dat een smaakvolle en gemakkelijke lunch op kantoor van essentieel belang is voor een productieve werkomgeving. Ontdek onze uitgebreide selectie van heerlijke broodjes, zorgvuldig samengesteld om jouw lunchpauze te verrijken en jouw team te verwennen.

Verse Ingrediënten
Bij Toelsie’s staat versheid centraal. Onze broodjes worden bereid met de allerbeste en meest verse ingrediënten. Geniet van knapperige groenten, smaakvolle spreads en hoogwaardige vleeswaren voor een ongeëvenaarde smaakervaring.
Variatie in Smaak
Van klassieke belegcombinaties tot verrassende culinaire creaties, ons menu biedt een breed scala aan smaken en texturen. Of je nu van een eenvoudige ham en kaas houdt of verlangt naar een exotische vegetarische optie, Toelsie’s heeft voor elk wat wils.
Dieetvriendelijke Opties
We begrijpen dat iedereen unieke dieetwensen heeft. Daarom bieden we diverse dieetvriendelijke opties, waaronder vegetarisch, veganistisch en glutenvrij. Iedereen in jouw team kan genieten van een heerlijke lunch die aan hun specifieke behoeften voldoet.

person holding white ceramic bowl with food

Waarom Toelsie's?

Ervaring en Professionaliteit

Met jarenlange ervaring in de cateringbranche hebben we ons ontwikkeld tot een betrouwbare naam in Den Haag. Ons team van professionele chefs en bedienend personeel staat klaar om jouw lunchevenement tot in de puntjes te verzorgen.

Flexibiliteit en Maatwerk

Bij Toelsie’s begrijpen we dat elk evenement uniek is. Daarom bieden we flexibele cateringopties en passen we ons aan jouw specifieke wensen aan. Of je nu een informele bedrijfslunch of een chique receptie organiseert, wij hebben de expertise om het onvergetelijk te maken.

Betrouwbare Levering

Wij nemen de stress uit jouw handen door tijdige en betrouwbare levering te garanderen. Ons team zorgt ervoor dat jouw lunch op de afgesproken tijd en op de gewenste locatie wordt bezorgd, zodat je je kunt concentreren op het genieten van het moment.

× Start een chat!